Προφίλ Συλλόγου

Επειδή ο τόπος μας είναι το σπίτι μας και το σπίτι μας είναι ότι ποιό πολύτιμο έχουμε, καλούμε τους πολίτες κάθε ηλικίας και κάθε δραστηριότητας να αναλάβουν δράση (και να ξεχάσουν την αντίδραση!) Απώτερος στόχος μας είναι να ξαναγίνουμε μια κοινότητα ανθρώπων-πολιτών, που αγαπάνε τον τόπο τους και χαράσουν το μέλλον τους.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Συνάντηση του Δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου με την Ελληνική Επιτροπή Αιωροπτερισμού

Με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής Αιωροπτερισμού αποτελούμενη από τον πρόεδρο Ιωάννη Μητρόπουλο, την Γενική Γραμματέα Λίλλιαν Λεμπλάνκ και το μέλος Γιώργο Καραχαλιό συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος.
Θέμα της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Μπάκανος και Γιώργος Παναγιωτούλας και ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Καστανιάς Γιώργος Τσιάρας  η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 2 με 9 Ιουλίου στην Παλαιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων  - Βελβεντού.  
Στη συνάντηση έγινε αναλυτική καταγραφή των λεπτομερειών - προεργασίας που απαιτείται και αφορά τη φιλοξενία των αθλητών και την άψογη διοργάνωση του 25ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού.
Ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί με παρεμβάσεις που θα γίνουν στην πίστα απογείωσης και στην πρόσβαση προς αυτή από αθλητές, συνοδούς και θεατές, καθώς και στον ξενώνα της Παλαιάς Καστανιάς που θα φιλοξενήσει τους αθλητές.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού χαρακτηρίστηκε από τον κ. Κωνσταντόπουλο ως μία ξεχωριστή δραστηριότητα στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού που ξεπερνά τα καθαρά αθλητικά πλαίσια καθώς αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του τόπου και συνδυάζει την τουριστική προβολή του. Δράσεις όπως ο Αιωροπτερισμός στην περιοχή θα στηριχτούν και θα αναβαθμιστούν τόνισε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού με δεδομένο ότι προσφέρουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην γενικότερη πολιτική της Δημοτικής Αρχής για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου