Προφίλ Συλλόγου

Επειδή ο τόπος μας είναι το σπίτι μας και το σπίτι μας είναι ότι ποιό πολύτιμο έχουμε, καλούμε τους πολίτες κάθε ηλικίας και κάθε δραστηριότητας να αναλάβουν δράση (και να ξεχάσουν την αντίδραση!) Απώτερος στόχος μας είναι να ξαναγίνουμε μια κοινότητα ανθρώπων-πολιτών, που αγαπάνε τον τόπο τους και χαράσουν το μέλλον τους.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου για την πρώτη θέση των αδελφών Νίκου και Απόστολου Γκουντούλα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας


Η νέα σας επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας μας έκανε και πάλι υπερήφανους. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του έτους είναι το επιστέγασμα της διαχρονικής σας προσπάθειας να φτάσετε και να παραμείνετε στην κορυφή. 
Άξιοι πρεσβευτές της Ελλάδας και της ιδιαίτερης πατρίδας σας, μας γεμίζετε με υπερηφάνεια και αισιοδοξία για την παρουσία σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπου είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε τα πάντα για μία νέα διάκριση.
            Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και εύχομαι το 2012, γεροί και δυνατοί, με το ίδιο πάθος, να σηκώσετε ψηλά την Ελληνική σημαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου