Προφίλ Συλλόγου

Επειδή ο τόπος μας είναι το σπίτι μας και το σπίτι μας είναι ότι ποιό πολύτιμο έχουμε, καλούμε τους πολίτες κάθε ηλικίας και κάθε δραστηριότητας να αναλάβουν δράση (και να ξεχάσουν την αντίδραση!) Απώτερος στόχος μας είναι να ξαναγίνουμε μια κοινότητα ανθρώπων-πολιτών, που αγαπάνε τον τόπο τους και χαράσουν το μέλλον τους.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Συνάντηση Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο με τον υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση


Με τον υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης &  Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση θα έχει συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος.  Πρόκειται για προγραμματισμένη συνάντηση στην οποία ο κ.  Κωνσταντόπουλος θα συζητήσει και θα θέσει ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.
Τον κ. Κωνσταντόπουλο θα συνοδεύει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Ελευθερίου ενώ έχουν κληθεί στη συνάντηση να παρευρίσκονται οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και οι πέντε βουλευτές του Νομού Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου