Προφίλ Συλλόγου

Επειδή ο τόπος μας είναι το σπίτι μας και το σπίτι μας είναι ότι ποιό πολύτιμο έχουμε, καλούμε τους πολίτες κάθε ηλικίας και κάθε δραστηριότητας να αναλάβουν δράση (και να ξεχάσουν την αντίδραση!) Απώτερος στόχος μας είναι να ξαναγίνουμε μια κοινότητα ανθρώπων-πολιτών, που αγαπάνε τον τόπο τους και χαράσουν το μέλλον τους.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου για την νέα πρωτοβουλία του Εθελοντικού Συλλόγου «Σέρβια Εν Δράσει»


  Εκφράζω τα θερμά μου και ειλικρινή συγχαρητήρια στα μέλη του εθελοντικού συλλόγου «Σέρβια εν Δράσει» που για ακόμη μία φορά έστειλαν το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς και της περιβαλλοντικής συνείδησης.
  Η ομάδα αυτή  αποτελούμενη από ενεργοποιημένους, ευαίσθητους και συνειδητούς πολίτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, εργάστηκε  συλλογικά για την συντήρηση του περιπατητικού μονοπατιού του φαραγγιού.
  Τους αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια γιατί μία τόσο μεγάλη παρέμβαση έγινε αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες.
  Η πρωτοβουλία της ομάδας αναδεικνύει για άλλη μία φορά τον εθελοντισμό, την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση των πολιτών. Ενισχύει επίσης την πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής για συνεργασία και συμμετοχή των πολιτών στα δρώμενα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου