Προφίλ Συλλόγου

Επειδή ο τόπος μας είναι το σπίτι μας και το σπίτι μας είναι ότι ποιό πολύτιμο έχουμε, καλούμε τους πολίτες κάθε ηλικίας και κάθε δραστηριότητας να αναλάβουν δράση (και να ξεχάσουν την αντίδραση!) Απώτερος στόχος μας είναι να ξαναγίνουμε μια κοινότητα ανθρώπων-πολιτών, που αγαπάνε τον τόπο τους και χαράσουν το μέλλον τους.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ


Σε σχέση με τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο όσον αφορά το πόρισμα των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για τον πρώην Δήμο Σερβίων διευκρινίζονται τα εξής :
Το πόρισμα έχει το χαρακτήρα του εμπιστευτικού και έχει αποσταλεί προς το Ελεγκτικό Συνέδριο, τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας με κοινοποίηση στον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και στον Οικονομικό Επιθεωρητή Κοζάνης.
Το πόρισμα καταλογίζει διοικητικές μόνο ευθύνες σε υπαλλήλους του πρώην Δήμου Σερβίων όπως επίσης και ευθύνες σε αιρετούς.
Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλειος Κωνσταντόπουλος προέβει σε όλες εκείνες τις ενέργειες για τις οποίες είναι υποχρεωμένος με βάση το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Είναι ευθύνη των αποδεκτών για τις δικές τους ενέργειες

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου